Croatian
hr
Zračna luka:
Zračna luka:
Zagreb Franjo-Tuđman Promijeni

Jedinstveno iskustvo kupovine u zračnoj luci s Aelia Duty Free

Rezervirajte svoju narudžbu online i preuzmite je u našim trgovinama na aerodromu

Please select your airport and terminal:

Pravna Napomene

© Aelia Duty Free 2017. Sva prava pridržana. Sadržaj ove stanice je zaštićen francuskim i međunarodnim zakonima o autorskim pravima i intelektualnom vlasništvu. Sva prava pridržana s primjenom na dokumente koji se mogu preuzeti i ikonografsku i fotografsku reprezentaciju. Ako nije drugačije naznačeno, fotografije, tekstovi, slike i prava na slike, predlošci, logo, imena proizvoda ili robnih marki su u ekskluzivnom vlasništvu LAGARDERE DUTY FREE dijelom ili u cijelosti su zaštićeni pod kaznenom odgovornošću.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „WOMEN'S DAY“

Članak 1: ORGANIZATOR - Nagradni natječaj organizira: SDA d.o.o. Buzinski prilaz 10, 10 000 Zagreb, u daljnjem tekstu: Organizator Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA - Natječaj se provodi u svrhu promocije Organizatora te traje od 08. veljače do 11. veljače i nije ograničen geografskom lokacijom sudionika. Članak 3: DOSTUPNOST PROMOTIVNIH MATERIJALA - Promotivni materijali – opis i pravila nagradnog natječaja su dostupni na službenoj web stranici Organizatora Članak 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR - Fond nagrada sastoji se od 1 nagrade: Paket proizvoda za šminkanje i njegu lica. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili uslugu. Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA - Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Članak 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU - U periodu trajanja natječaja sudionici objavljuju svoje komentare i označavaju osobu kojoj žele pokloniti nagradu. Sudionici moraju pratiti profile @aelia_duty_free_zagreb i @zagrebairport. Članak 7: ODABIR DOBITNIKA - Žiri će odabrati najkreativniji komentar te objaviti dobitnike na profilu organizatora nagradnog natječaja @aelia_duty_free_zagreb. Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU - Sudionici u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila. Članak 9: PUBLICITET - Organizator će objaviti ime dobitnika te će iste podatke koristiti bez naknade. Članak 10: OBJAVA DOBITNIKA - Imena dobitnika bit će objavljena na Instagram stranici Organizatora. Članak 11: MALOLJETNI DOBITNICI U NAGRADNOJ IGRI – Ukoliko je dobitnik nagrade maloljetna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati se o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski status. Članak 12: POREZI - Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom. Članak 13: U SLUČAJU SPORA - U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu. Članak 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA - Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

HOSTING

O hostingu web stranice brine tvrtka No Blue Screen System, jednostavno dioničko društvo s kapitalom od 203,905 Eura, registrirana zajedno s tvrtkom EvryTrade and Companies pod brojem B 423,410,901, s uredom smještenim u 140 Boulevard Haussmann, 75008 Pariz. Tel. : 01 58 56 60 80.

OBJAVLJIVANJE

Stranica je izrađena u suradnji s Agency Dn'D, smještenom u 23 rue Edmond Nocard 94410 Saint Maurice, telefon: +33 1 48 75 59 59, www.dnd.fr.

SVRHA

Stranica i svi njeni dijelovi podliježu ovim Uvjetima za pružanje usluge (TOS) sa svrhom informiranja korisnika o uvjetima i odredbama pod kojima LAGARDERE DUTY FREE posluje na ovoj platformi za komunikaciju i online prodaju. U skladu s tim, sam čin pristupanja i pregledavanje stranica podrazumijeva puno i bezuvjetno prihvaćanje ovih pravila

Nova verzija će biti dostupna kada LAGARDERE DUTY FREE napravi bilo kakvu promjenu. Zadržana su prava na promjenu u bilo koje vrijeme.

SADRŽAJ STRANICE

Stranica i njen sadržaj je ekskluzivno vlasništvo LAGARDERE DUTY FREE, što ne podrazumijeva odgovornost za:

  • bilo kakvo ne funkcioniranje stranice;
  • bugove;
  • bilo kakvu štetu koja je nastala kao rezultat zlonamjernog upada treće strane što za posljedicu može imati promjenu informacija dostupnih na Stranici; 
    i općenito, bilo kakvu štetu, izravnu ili neizravnu, bilo da je uzrok, izvor priroda ili posljedica uzrokovana bilo čijim pristupom Stranici ili nemogućnošću pristupa na nju poslije, uključujući korištenje Stranice i / ili povjerenja danog bilo kojoj informaciji koja je s nje preuzeta izravno ili neizravno.

Osobito, LAGARDERE DUTY FREE ne preuzima odgovornost za bilo koju štetu nastalu na računalnoj opremi koja je pristupala stranici ili zbog preuzimanja bilo kojeg od njenih dijelova (podataka, tekstova, slika, filmova, zvukova, itd.). "

LAGARDERE DUTY FREE PRAVA VLASNIŠTVA

Stranica, njena organizacija, njen sadržaj i bilo koji software potreban za njeno korištenja su predmet francuskog i međunarodnog zakonodavstva o autorskim pravima i intelektualnom vlasništvu. Sva prava pridržana s primjenom na dokumente koji se mogu preuzeti i ikonografsku i fotografsku reprezentaciju. Ako nije drugačije naznačeno, fotografije, tekstovi, slike i prava na slike, predlošci, logo, imena proizvoda ili robnih marki su u ekskluzivnom vlasništvu LAGARDERE DUTY FREE. Reprodukcija u cijelosti ili dijelom sa strogo zabranjeni pod kaznenom odgovornošću.

HIPERLINKOVI

Stranica može sadržavati linkove na druge web stranice ili druge izvore na internetu. Budući da ne može kontrolirati ove stranice ili vanjske izvore LAGARDERE DUTY FREE ne može biti odgovoran za dostupnost takvih vanjskih stranica ili izvora kao niti za sadržaj, oglašavanje, proizvode, usluge ili ostale materijale na ili povezanih s tim stranicama ili izvorima.

Kao dodatak, LAGARDERE DUTY FREE isključivo zabranjuje stvaranje hipertekstualnih linkova na Stranicu ili na njene dijelove, osim ako za to prethodno nije dana pisana suglasnost.

KOLAČIĆI

LAGARDERE DUTY FREE može zahtijevati instalaciju „kolačića“ na tvrdom disku računala s kojim se korisnik prijavljuje na Stranicu. Namjena ovih datoteka je da olakšaju navigaciju stranicom.

Korisnici mogu slobodno odbiti korištenje „kolačića“ postavljajući preglednik sukladno tome. 

SAKUPLJANJE PODATAKA

Da bi naučili više o posjetiteljima web stranice ili kao dio obrade narudžbe, LAGARDERE DUTY FREE može imati potrebu sakupljanja određenih osobnih podataka. Obrada ovih podataka je pred registrirana pod brojem ""1475800 v 0"“ pri Nacionalnoj komisiji za zaštitu podataka i sloboda (CNIL) kao dio zakona LCEN od 6. Kolovoza 2004.

LAGARDERE DUTY FREE nastoji držati se pojednostavljene standardne norme NS-48 iz CNILA-a. Stoga LAGARDERE DUTY FREE poduzima svaku potrebnu radnju kako bi zaštitio sigurnost podataka koji se prenose od korisnika kako bi ovi podaci ostali sigurni, pouzdani i trajni.

Prema zakonu od 6. Siječnja 1978., Korisnik ima pravo na pristup, izmjenu, brisanje kao i uskraćivanje obrade osobnih podataka koje vrši LAGARDERE DUTY FREE i/ili za njihovo korištenje u marketinške svrhe.

KONTAKT OBRAZAC

Korisnici stranice mogu, ako to žele, kontaktirati LAGARDERE DUTY FREE na razne načine koji su dostupni na stranici kako bi se informirali ii dali prijedloge, kritike, komentare ili uputili pitanja. LAGARDERE DUTY FREE nastoji korisnicima odgovoriti što je prije moguće, osim ako pitanje ne zahtjeva određeni odgovor.

Komercijalni kontakti uspostavljeni na ovaj način nisu legalni. LAGARDERE DUTY FREE uvijek šalje pisani odgovor na pitanja korisnika.

PRIMIJENJIVI ZAKON - NADLEŽNOST

Ova web stranica i uvjeti pristupa na nju potpadaju pod francuske zakone.

Bilo koji prigovor u vezi interpretacije ili korištenja ovih Pravila će biti predmet ekskluzivne nadležnosti sudova francuskog zakonodavstva. 

Vaš proizvod je dodan u košaricu

{{var product.name}}

Vaš proizvod je uklonjen iz košarice

{{var product.name}}